آستانۀ یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی بازخوانی شاخصها و رجوع به حافظۀ تاریخی ملی میتواند آیندهای روشن پیشروی کشور قرار دهد
«معرفی ویژه کتابهای مجلس ششم از تقلب تا تحصن و مجلس و نمایندگان مجلس آنگونه که باید باشند»
به گزارش رجانیوز مؤسسۀ فرهنگی قدرولایت در آستانۀ یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی دو اثر خود را معرفی و عرضه میکند.
این دو کتاب را بخوانید بعد انتخاب کنید و رأی بدهید. 357 شاخص و نکته مهم برای شناخت نماینده خوب، کارآمد و متعهد.
ملت بزرگ و شایسته ایران، در ده دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، تجربههای زیادی را به دست آورده است که بعضاً موجب هزینههای سنگینی برای او شده است و البته برکات بزرگی هم برایش داشته است. ملت ایران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بایستی به حافظه تاریخی خود رجوع کند و به این تجربه ها و درسها اهمیت بدهد تا این دوره مجلس دارای نمایندگانی باشد که تماماً برکت و بزرگی و پیشرفت را عاید او سازد و مشکلات بزرگ اقتصادی و معیشتی او را بطور جد دنبال کرده و با تکیه بر توان داخلی و فرصتها و ظرفیتهای ملی، آنها را حل نماید و رفاه را با عدالت همراه کند.
موسسه فرهنگی هنری قدرولایت برای فعال کردن این حافظه تاریخی و یادآوری درسها و تجربه های مجالس گذشته دو اثر مهم منتشر کرده است که آنها را بهطور ویژه معرفی مینماید.
کتاب « مجلس ششم از تقلب تا تحصن» علاوه بر برشمردن شاخصه یک نماینده خوب، به بیان تجربه ناموفق دوره ششم مجلس پرداخته و فراز و نشیب-های این دوره و تاثیرات جناح گرایی را در چالش های به وجود آمده در این دوره بررسی کرده است. این کتاب نشان می دهد که انتخاب های جناحی و فرقه ای و لحاظ نکردن صلاحیته و معیارها، چه آسیب جدی به مسائل مهم کشور و حل نشدن آنها بلکه تشدید آنها خواهد داشت. انتخاب از روی آگاهی و شناخت و ترجیح شایستگی ها و کارآمدی و ساده زیستی و پایبندی به منافع ملی و اسلامی و تبعیت واقعی از رهبری نظام، مجلسی فراهم می آورد که «عصاره ملت» و «نماد عزّت و استقلال کشور» بوده و مردم و حل مشکلات آنها، بر ایشان از هر رویکردی بالاتر و ارجح است.
• از مواردی که در این کتاب به آن پرداخته شده نامه نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری موسوم به "جام زهر" و ریشه های فتنه 18 تیر 78 است.
اما کتاب «مجلس و نمایندگان مجلس آنگونه که باید باشند»، 357 نکته و شاخص و معیار را از بیانات امام خمینی(ره) و امام خامنه¬ای جهت انتخاب درست و شایسته نمایندگان، در اختیار مردم قرار می¬دهد. این کتاب در دوبخش تهیه شده است. در بخش اول، ملاک¬ها و معیارهای یک نماینده صالح و شایسته و کارآمد از لحاظ روحی، روانی و اعتقادی در 5 گفتار مطرح شده است. در بخش دوم وظایفی که یک نماینده باید در مجلس شورای اسلامی پیگیری و انجام دهد، در 14 گفتار مطرح گردیده است.
• در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
مجلس شورای اسلامی برای شناخت تکلیف دشوار و حساس خود در مقاطع مختلف نظام و قانونگذاری صحیح و نظارت قوی، می بایستی از نمایندگان اصلح تشکیل شود. نمایندگانی که وابسته به جناحه ثروت و قدرت و وامدار آنان نباشند. نمایندگانی که درد محرومیت و رنج پابرهنگان را چشیده و به فکر خدمت به آنان در رویکردهای قانونگذاری و اجرا باشند. نمایندگانی که وقتی بر صندلی نمایندگی تکیه زدند، مهار نفس و خواستهه قومی و فامیلی را در کف عقل و شرع داشته باشند و تکلیف فراموششان نشود. نمایندگانی که تشر و تهدید قدرتهای سلطه گر جهانی، آنان را نلرزاند و نترساند بلکه بر ایمان و مقاومتشان بیافزاید. نمایندگانی که تصریح ها و انگشت اشاره های راهبر نظام و ولیّ مسلمین و نایب بر حق امام زمان «عج» را دریابند و در آن مسیر حرکت کنند و خروج از آن را به منزله از دست دادن مشروعیت و قانونیت خود بدانند.
مجلس شورایی که از چنین نمایندگانی تشکیل شده باشد میتواند مظهر اراده، خواست و فضائل ملت باشد. برای شکلگ چنین مجلسی، این مردمند که بایستی جایگاه و الزامات مجلس و نمایندگان را بشناسند. گوش به رهنمودهای رهبر آگاه و دلسوز خود در تقدم ملاک¬ها و معیارها بر امیال گروهی و جناحی داشته باشند و در حد کمال، دقت در شناخت مصداقه اصلح منطبق بر معیارها را بنمایند. مردمند که می توانندمجلس مستقل، آزاده، شجاع، مدبّر و خدمتگذار محرومین را درست کنند و می توانند عکس آن را بوجود آورند. سرنوشت ده دوره مجلس بخوبی نقش مردم را در فراز و نشیبهای مجلس و زاویه انحراف آنان از مصالح انقلاب و ملت یا وفاداریشان به جهت گیریهای اصولی انقلاب و مردم را نشان داده است.